Doživite Hrvatsku

Doživite Hrvatsku kroz njenu bogatu povijest, jedinstvenu, netaknutu, prirodnu ljepotu i tradicionalnu mediteransku kuhinju. PaPe će Vam u tome pomoći i učiniti Vaš boravak nezaboravnim.

Ako želite doživjeti Hrvatsku, provedite svoj odmor u opuštenom ozračju s lokalnom obitelji.
Villa PaPe B&B je obiteljsko odmorište. Posjećuju je najčešće prijatelji i gosti koji se uvijek rado i iznova vraćaju.

Od lokacije i samog dizajna preko usluga koje pružamo, svaki detalj u Villi PaPe želi svojim gostima omogučiti jedinstveni doživljaj Hrvatske koji čine idealan spoj zabave i umjetnosti što je i naš ultimativni cilj.

Upravo je naš smještaj u Trogiru jedno od onih „sitnih otkrića“ na koje Vas put igrom slučaja nanese!

Konoba PaPe

Naša Konoba PaPe nudi idealan spoj kulinarskog i lokalnog, i odražava autentičnost i dušu zajednice.
Uživajte u obrocima koje spremamo u domaćem i opuštenom ozračju uz toplu dobrodošlicu.
Koristeći isključivo svježe namirnice te sezonsko i organsko voće i povrće, nudimo lokalne hrvatske specijalite kakve i sami spravljamo u svom domu.


Uživajte u našem kreativnom i zdravom doručku. Konoba PaPe podiže hrvatsku kuhinju na višu razinu osmišljavajući kreativna i inovativna jela, koristeći izvornu recepturu i najsvježije dostupne sastojke.

Od svježih salata, brudeta, preko domaće tjestenine i kruha, uvijek smo vjerovali da su upravo jela ta koja mogu idealno predstaviti hrvatsku tradiciju i kulturu.
Uz upoznavanje same tradicije kuhanja, nudimo i zdrav način prehrane. Sastojci koje koristimo su uvijek sezonski, svježi i organski. Kupujemo i koristimo isključivo proizvode od cijelovitog zrna, te hladno prešana ulja ( maslinovo i suncokretovo ulje).
Ujutro poslužujemo zdrav, kontinentalni doručak s voćem i domaćim kruhom i žitaricama, kada god je to moguće.

Jela poput Kollath doručka možete naći na jutarnjem meniju. Narudžbe za večeru i doručak primamo dan ranije zajedno sa svim preferencama ili restrikcijama koje možete imati.

Villa PaPe – Trogir
Scroll to Top